Cursuri de engleză pentru elevi

Engleza pentru elevi - “Fit for English”

Îmbunătățește-ți cunoștințele de limba engleză deprinse la școală!                                                      Pentru noi este important ca elevii noștri să învețe cu plăcere!

Reușim acest lucru mulțumită metodelor noastre de predare special concepute. Noțiunile de gramatică sunt explicate clar și consolidate prin multe jocuri și exerciții. Povestirile cu Morty și prietenii săi ajută la îmbogățirea vocabularului.

De-a lungul lecțiilor, profesorii noștri special pregătiți încurajează comunicarea activă în limba engleză.     

  • Învață fără presiune și elimină orice lacună apărută!    
  • Cursuri individuale pentru elevii care necesită sprijin suplimentar!   
  • Învățare activă și practică! 
  • Suport pentru elevii care doresc să învețe mai mult!

English for Cool Kids. Cursuri pentru elevi cu vârste între 8 și 11 ani

Pentru elevii care au dobândit deja cunoștințe de bază de limba engleză – fie la școala primară, fie la Mortimer – “English for Cool Kids” este cursul perfect.

Poveștile fantastice, jocurile și o mulțime de exerciții de citit și scris transformă învățarea limbii engleze într-o experiență pozitivă.

Gramatica de bază este predată eficient prin jocuri și o mulțime de exerciții. Copilul dumneavoastră va deveni încrezător atunci când folosește limba engleză astfel încât va reuși să vorbească liber în engleză cu naturalețe.    

  • Cea mai bună pregătire posibilă pentru școala secundară   
  • Cursuri adecvate copiilor în grupuri mici   
  • Lecții vii, stimulante, distractive    Materiale didactice fantastice cu o mulțime de exerciții de lectură, scriere și gramatică    
  • Fii capabil să vorbești, să citești și să înțelegi engleza   
  • Potrivit pentru școala secundară: cursuri pregătitoare pentru elevii din școala primară 

Suportul de curs îmbină noțiunile de vocabular care sunt îmbogățite grație întâmplărilor captivante din povestirile despre Mortimer și prietenii săi cu cunoștințele gramaticale de bază. Bineînțeles, antrenăm și capacitatea de citire și scriere. Accentul principal cade pe conversație, așa încât copilul dumneavoastră va învăța să comunice liber în limba engleză fiind atras de noile subiecte și jocurile educaționale inovatoare. Lecțiile se desfășoară în grupuri mici de circa 4 – 8 elevi, împărțiți în funcție de vârstă. Acest curs este potrivit pentru toți copiii, indiferent de nivelul de cunoștințe de limba engleză. 

Modulul “English for Cool Kids” este disponibil pentru două niveluri: “English for Cool Kids 1” și “English for Cool Kids 2”.

Fiecare dintre ele conține: 1 carte de activități, broșură cu autocolante și 1 CD audio și acoperă teme variate și interesante, precum și noțiuni elementare de gramatică.

Fit for English. Cursuri pentru tineri cu vârste între 9 și 16 ani

Pregătește-te pentru viață! Dacă te descurci să vorbești și să înțelegi engleza, poți afla mai multe despre lume. Profesori cu experiență Mortimer îi susțin pe studenții noștri pentru a-și lărgi, îmbunătăți și consolida cunoștințele de limba engleză.

Reușim acest lucru mulțumită metodei personalizate de predare pe care o folosim. Regulile gramaticale sunt explicate foarte clar și exemplificate prin multe exerciții și jocuri, fără memorare mecanică și plictisitoare. Conversația în engleză este un alt element foarte important în cursurile noastre. Profesorii noștri specializați predau unor grupuri mici sau chiar individual.

Începând cu clasa a 5-a, programa școlară include deja numeroase subiecte de gramatică. Noi le includem în lecțiile noastre, le explicăm și exemplificăm. Când un elev nu înțelege și nu stăpânește regulile gramaticale de bază, el nu poate parcurge lecțiile mai complexe ce vor urma, fără a întâmpina probleme majore. Lacunele vor deveni tot mai mari în anii următori și, ca urmare, notele obținute vor avea de suferit. Într-un asemenea moment, este important să se exerseze la clasă nu numai temele curente, ci și să se insiste pe clarificarea lacunelor din gramatica de bază.

Așteptările profesorilor cresc considerabil după absolvirea școlii primare. Numărul mare de ore și programa densă nu lasă prea mult loc dezvoltării individului în ciclul gimnazial. În mare, cunoștințele teoretice sunt predate la școală. La Mortimer am dezvoltat un concept practic care îi pune pe copiii noștri în postura de a folosi limba engleză în mod activ, liber, creativ și fără inhibiții – similar contextelor de fiecare zi.

Lecțiile se desfășoară în grupuri mici de circa 4 – 8 elevi, împărțiți în funcție de vârstă.

Modulul “Fit for English” este disponibil pentru trei niveluri. Primul nivel este potrivit pentru începători sau cei care au parcurs modulul “English for Children”.

Lumea lui Mortimer

Prezentare multimedia

Materiale de curs