Compania

Scurt istoric

Aveam experiența lecțiilor în particular, știam că îmi plac copiii și că mă simt bine în mijlocul lor; mai mult, am văzut că și lor le place să petreacă timp cu mine. 

Mircea avea experiența administrării câtorva proiecte în sfera telecom și era atras de ideea unei afaceri de familie.

Amândoi aveam câțiva ani buni de lucru în mediul corporatist, în domeniul serviciilor. Eram tineri și entuziaști, așa ne simțim și acum! Acesta a fost fondul pe care a apărut ideea și a început treptat să prindă culoare.

La finele anului 2010, am decis împreună să ne implicăm pe plan local în promovarea și implementarea unor servicii în educație.

Flashcard Partner este compania pe care am creat-o în 2011, crezând, așa cum credem și acum, că scopul principal al unei afaceri nu este cel de a face profit, el vine după cel de a oferi și de a aduce calitate vieții.

Să reușești să împarți ceea ce știi cu semenii tăi, să îi respecți pe ceilalți și să te implici în munca ta, e mult mai mult și poate fi aplicat în orice domeniu, evident și în educație.

După o analiză atentă, Mortimer English Club a fost alegerea noastră! 

Așa încât, imediat în toamna lui 2011 am deschis primul centru Mortimer din România, în București, în calitate de partener al francizei internaționale cu sediul în Germania!

3 ani mai târziu, primul test de engleză din România sub sigla iTEP a fost susținut la centrul nostru din Cotroceni.

Creat în America, iTEP promovează o idee ce merită subliniată: indiferent de modul în care alegi să studiezi limba engleză, testul în sine trebuie să fie independent!

Povestea continuă, cu energie, zâmbet, ezitări și satisfacții și cu o istorie de mai bine de 10 ani! Vă mulțumim!