Personajele noastre

Mortimer

Bună ziua, prieteni! Numele meu este Mortimer și sunt cavaler. Ei bine, de fapt, încă mă pregătesc să devin unul veritabil, dar pot face deja multe lucruri pe care un adevărat cavaler din Evul Mediu trebuie să le știe. În fiecare zi practic trasul cu arcul, călăria și luptele cu sabia. Locuiesc într-un castel din Cornwall, mai exact în Ivybridge, împreună cu părinții și bunicii mei. Cornwall este situat în sudul Angliei. Aici fac multe lucruri interesante împreună cu prietenii mei.

Betty

Numele meu este Betty și, după cum puteți vedea, sunt un liliac. Prietenii mei spun despre mine că sunt foarte deșteaptă și de multe ori sunt atentă la trucurile magice ale unchiului Godfrey, astfel încât nimic să nu meargă prost în  timpul magiei. Dorm adesea în timpul zilei, dar mă trezesc foarte repede dacă Morty și Malcolm vor să iasă și să se joace pentru că ne distrăm bine împreună!

Malcolm

Salut, copii! Mă numesc Malcolm și sunt un dragon. Am aproape două sute de ani, ceea ce înseamnă că încă sunt un dragon tânăr, un fel de un copil dragon. Din acest motiv, nu stăpânesc foarte bine zborul și încă trebuie să exersez des. Dar pot scoate flăcări foarte bine! Uneori, Mortimer se urcă pe spatele meu și zburăm deasupra Ivybridge-ului împreună cu Betty. Mai sunt și alți dragoni, de exemplu vărul meu care are grijă de focul din fierărie și îl împiedică să se stingă.

Uncle Godfrey

Numele meu este Godfrey și sunt unchiul lui Morty. Am un laborator în cea mai înaltă cameră dintr-un turn al castelului. Am acolo tot ceea ce îi este necesar unui vrăjitor; de asemenea, acolo este sala de clasă unde pot să-l învăț pe Mortimer tot ce trebuie să știe un cavaler educat: istorie, matematică și limbi străine. Pentru călătorii, am un dispozitiv magic uimitor: Sky Express! Este o mașină a timpului și o folosim pentru a zbura oriunde dorim, de exemplu înapoi în vremea dinozaurilor sau în viitor pentru a-i vizita pe prietenii lui Morty de acolo sau în Vestul Sălbatic.