Cursuri engleza pentru afaceri

Engleza pentru afaceri - “Fit for Business English”

“Angajații noștri știu engleza, dar nu o pot vorbi”

Acum, mai mult ca niciodată, oportunitățile tot mai numeroase datorate globalizării necesită bune abilități de limba engleză. Fie că trebuie să răspunzi solicitărilor clienților sau să negociezi contracte noi cu distribuitori străini, engleza vorbită este cheia succesului tău atât profesional cât și personal.

Angajații vorbitori de limbă engleză sunt un atu pentru fiecare companie. Mortimer English Club oferă cursuri special adaptate companiei dumneavoastră – pentru studenți începători sau avansați, în grup sau curs individual la sediul firmei sau la sediul nostru.

Luați legătura cu noi – am fi încântați să vă facem o ofertă personalizată.

În cadrul cursului “Fit for Business English”, accentul cade pe comunicare. În completarea vocabularului de business pe care îl predăm cursanților noștri, lucrăm la îmbunătățirea vocabularului general al limbii engleze, precum și la aprofundarea gramaticii. Să vorbești fluent limba engleză este, în zilele noastre, premisa pentru afaceri de succes și perspective de carieră și în dezvoltarea personală.

Materialele de curs sunt conforme cu CEFR (Cadrul european comun de referință pentru limbi) și constau în cărți de exerciții, jocuri și CD-uri înregistrate de către vorbitori nativi de engleză.

Lumea lui Mortimer

Prezentare multimedia

Aventurile lui Ben & Nora