Cursuri de engleza pentru adulti

Engleza pentru adulți - “English for You”

Cursuri pentru adulți cu vârste de la 19 la 99 de ani

Engleza face parte din viața modernă, ne permite să înțelegem lumea și ne ajută să ne lărgim orizonturile. La locul de muncă, pe internet sau când călătoriți, engleza deschide uși și ne dă elan.

  • Cursuri în grupuri mici sau cursuri individuale.
  • Învățare practică, fără presiune.
  • Metode și jocuri educative special dezvoltate.
  • Exersați vorbirea liberă în engleză alături de cursanți de vârste și nivel apropiat.
  • Cursuri pentru studenți vârstnici cu un ritm de învățare adecvat.

La Mortimer puteți învăța limba engleză sau vă puteți îmbogăți cunoștințele fără nicio presiune. Veți învăța limba engleză cu plăcere, indiferent dacă intenționați o vacanță în străinătate sau doriți să progresați pe plan profesional.

Accentul se pune în principal pe vorbirea liberă și înțelegerea limbii. Desigur că gramatica necesară se întrepătrunde între acestea. Totuși, ea nu este principala preocupare în cursurile noastre. Rolurile scurte, exercițiile conversaționale și jocurile special concepute conferă lecțiilor varietate și intensitate.

Oferim o gamă largă de oportunități pentru cursanții de toate vârstele – indiferent dacă aveți sau nu cunoștințe anterioare de limba engleză. Formatorii noștri oferă cursuri pentru începători, nivel mediu sau avansați.

Lecțiile și materialele didactice de înaltă calitate sunt conforme cu CEFR ( Cadrul european comun de referință pentru limbi). Cursanții primesc materialele de studiu ce constau în cărți de exerciții, jocuri și CD-uri înregistrate de către vorbitori nativi de engleză. După numai un an de studiu cu noi, veți avea un vocabular activ de aproximativ 600 de cuvinte.

Lumea lui Mortimer

Prezentare multimedia

Aventurile lui Ben & Nora