Cursuri de engleză pentru copii

Personajul nostru, Mortimer, îi însoțește pe copii pe parcursul lecțiilor. Mortimer, alintat “Morty”, este un băiat care trăiește în vremea cavalerilor. Urmare a unei erori de magie a unchiului și profesorului lui, pe nume Godfrey, el călătorește în timp până în zilele noastre.

Cu el sunt profesorul său și cei mai buni prieteni ai lui, dragonul Malcolm și liliacul Betty. Copiii sunt pur si simplu fermecați de Morty și prietenii lui, precum și de aventurile prin care trec împreună.

Engleza pentru cei mici ("English for Minis"). Curs pentru începători cu vârste între 2 și 4 ani

La vârste fragede copiii învață engleza intuitiv, cu aceeași ușurință cu care au învățat limba maternă. La început, se pune accent pe înțelegerea limbii și rostirea cuvintelor individual. Vocabularul se dezvoltă încet, dar constant, prin jocuri și cântece adecvate vârstei, astfel încât copiii să poată să folosi propoziții scurte, simple.

Materialele de predare transformă lecțiile în experiențe deosebite. Tânărul nostru cavaler, Morty îi cucerește pe copii și îi conduce către o nouă lume incitantă, cea a limbilor străine, învățând cu toate simțurile și prin amuzament. Cu ajutorul activităților și jocurilor noastre special concepute, a imaginilor frumos ilustrate și a povestirilor incitante, vă vom încuraja copilul să iubească limba engleză și să o folosească în mod natural. Copiilor le place să ia parte la conversații – chiar și în engleză!

Cursurile se desfășoară în grupuri mici, împărțite în funcție de vârstă, de aproximativ 4 – 6 copii. Până la integrarea copilului tău în noul grup, poate fi util ca unul din părinți să ia parte la lecții.

Suportul de curs conține 2 cărți de activități, 1 carte de povestiri, 1 carte de colorat, 1 broșură cu autocolante, 2 CD-uri audio și geanta Mortimer English Club.

Puteți găsi mai multe informații despre materialele noastre aici. (trimitere spre Materiale de curs)

De-a lungul cursului nostru „English for Minis”, acoperim subiecte interesante, potrivite pentru copii. În plus, copiii se familiarizează cu multe melodii tipic englezești și scurte poezii. Gramatica se asimilează intuitiv în timpul activităților jucăușe din lecții.

Odată ce au împlinit vârsta de 4 ani, copiii pot urma modulul “Engleza pentru copii”.

Engleza pentru copii ("English for Children"). Cursuri pentru începători și avansați cu vârste între 4 și 10 ani

Este ușor să înveți limba engleză alături de tânărul cavaler Morty!

Fiecare copil va fi încurajat să învețe engleza prin joc și activități atractive, în grupuri mici împărțite în funcție de vârstă. În prima fază copiii învață să înțeleagă și să pronunțe cuvinte și propoziții scurte repetând cântece, poezii, conversații și povești – totul în engleză, desigur. După o perioadă relativ scurtă, copiii pot cânta cu ușurință cântece în engleză, pot avea conversații simple și pot înțelege povestiri scurte. Copiii învață gramatica de bază intuitiv și o vor consolida prin jocuri și exerciții adecvate. Citirea, scrierea și regulile gramaticale sunt adăugate în funcție de vârstă și nivel.

Cursurile se desfășoară în grupuri mici, împărțite în funcție de vârstă, de aproximativ 4 – 8 copii.

Materialele de curs reprezintă un suport optim și eficient, fiind îmbogățite cu exerciții simple de citire, scriere și gramatică.

  • Nivelul 1 conține: 4 cărți de activități, 1 broșură cu autocolante, 1 CD audio și geanta Mortimer English Club    
  • Nivelul 2 conține: 4 cărți de activități, 1 broșură cu autocolante și 1 CD audio    
  • Nivelul 3 conține: 2 cărți de activități, 1 broșură cu autocolante și 1 CD audio. 

 

Puteți găsi mai multe informații despre materialele noastre aici

Cu fiecare nivel, vocabularul copiilor crește cu aproximativ 500 de cuvinte. Cursul de nivel 1 este potrivit pentru începători sau pentru absolvenții modulului “English for Minis”. Acest modul se poate continua cu “English for Cool Kids” sau “Fit for English”.

Vârsta de învățare: 4 – 10 ani. Primii șase ani din viața unui copil sunt cei mai importanți pentru dezvoltarea creierului uman. În această perioadă de timp, toate conexiunile importante dintre celulele individuale ale creierului sunt create în creier. Cu cât copilul mic primește mai multe influențe, cu atât creierul se dezvoltă mai divers.

Studiile au demonstrat că învățarea unei a doua limbi la această vârstă influențează pozitiv dezvoltarea și inteligența. Dar chiar și după vârsta de șase ani, o a doua limbă poate fi învățată fără efort și aproape fără accent. Cu toate acestea, capacitatea de a învăța fără efort se pierde iremediabil la începutul pubertății – în jurul vârstei de 11 ani.

Dacă copilul a învățat deja o a doua limbă la vârsta preșcolară și primară, acesta are un mare avantaj în viața ulterioară în timpul lecțiilor la școală: copilul a dobândit deja cunoștințe cuprinzătoare și se poate pregăti pentru învățarea complexă într-un mod simplu și relaxat.

Jocurile

Lumea lui Mortimer

Prezentare multimedia

Aventurile lui Ben & Nora