10 ani de Mortimer English Club în Rheinberg!

Aprilie 2015

„Acesta este cu adevărat un motiv de sărbătoare!“ – acestea au fost gândurile partenerei noastre, Sylvia Paulweber și s-a gândit să organizeze „Ziua Porților Deschise“ cu ocazia aniversării centrului său Mortimer English Club. Au fost invitați toți studenții săi de la Mortimer, prietenii, vecinii și toată lumea interesată să învețe limba engleză alături de Mortimer.

De asemenea, directorul Mortimer, domnul Jürgen Nauditt a dorit, cu această ocazie, să felicite personal pe doamna Paulweber și întregul personal al centrului, care și-a adus contribuția la acest succes timp de mulți ani de zile și a sprijinit-o efectiv în activitatea de predare a limbii engleze la copii și adulți, folosind conceptul Mortimer.

În afară de lecțiile demonstrative și de turul de vizitare oferit copiilor, toți vizitatorii au avut ocazia de a vizita vechea fermă reconstruită și transformată, în care doamna Paulweber își predă lecțiile. De asemenea, și școala de muzică și școala de limbă franceză, care au sediul în aceeași clădire, au oferit lecții demonstrative și informații detaliate pentru toți cei interesați. Un bufet suedez cu prăjituri a contribuit la buna dispoziție a tuturor invitaților. A fost o zi minunată!

Întreaga echipă Mortimer urează toate cele bune și mulți ani plini de succes echipei din Rheinberg!