Fit for Business English acum și la București!

Mai 2014

În luna mai, Mortimer English Club București a obținut certificarea pentru a preda programul FFB – Fit for Business English ce se adresează în special companiilor și celor care utilizezază limba engleză la serviciu.

Acest modul, conceput de către Mortimer English Club, este un curs captivant, axat pe folosirea activă a limbii engleze în situații concrete din mediul de afaceri.

El este destinat persoanelor care utilizează engleza la serviciu, o stăpânesc la un nivel cel puțin satisfăcător și sunt interesate să depășească barierele impuse de termenii de specialitate. Cursul oferă participanților ocazia de a-și lărgi și aprofunda vocabularul specializat de afaceri într-un mod plăcut și relaxant.

Fit for Business English corespunde nivelului B1 conform grilei de referință pentru limbi străine stabilite de către Consiliul Europei.

Dintre temele pe care le vom parcurge împreună menționăm: conduita de afaceri, conversația la telefon, programarea întâlnirilor și rezervărilor, corespondența în afaceri, logistică și transport, construirea CV-ului, pregătirea ofertelor și a cotațiilor, plasarea comenzilor, achiziții și vânzări, negocieri de prețuri, rezolvarea reclamațiilor, rezervarea zborurilor, ieșirea la o masă de afaceri, coordonarea întâlnirilor de afaceri, minutes of the meeting, conceperea prezentărilor, publicitate, explicarea graficelor și multe altele. Toate aceste teme vor fi abordate prin joc și amuzament, în maniera specifică Mortimer English Club.

Contactați-ne pentru a afla cum vă înscrieți în acest program!