Cu iTEP, dai testul de engleză când vrei tu și primești rezultatul în maxim 24 de ore!

În luna martie 2023 am reînnoit parteneriatul cu iTEP – International Test of English Proficiency.

Acum, odată cu noul program pe care îl reprezentăm pe piața din România, Flashcard Partner a devenit Preffered Agent al iTEP. Astfel, orice student care dorește să își testeze cunoștințele de limba engleză și să obțină un certificat recunoscut la nivel internațional, o poate face imediat și fără programare.

  • iTEP SLATE – pentru admitere la licee internaționale
  • iTEP Academic pentru admitere la colegiile și universitățile din întreaga lume.

iTEP a dezvoltat un sistem de supraveghere care se numește IVP – iTEP Virtual Proctoring și care permite trecerea de la testul tradițional, cu supraveghetor, într-un centru de testare, la testul monitorizat online (prin cameră video și microfon). Testul se poate susține de acasă sau din orice locație cu conexiune la internet, în condiții de maximă siguranță.

Este un pas revoluționar și extrem de important care surprinde plăcut prin beneficiile oferite – nu ai nevoie de programare – te înscrii oricând – disponibilitate 24/7 și primești rezultatele în maximum 24 de ore.

***

În funcție de certificatul de care ai nevoie, faci click pe unul din link-urile de mai jos și introduci codul promoțional mortimer10 pentru a beneficia de reducerea de 10% din prețul întreg al testului, citești și completezi cu atenție și poți incepe:

iTEP Academic-Plus (Colleges & Universities)

 iTEP SLATE-Plus (Middle & High schools)

***

 

Pentru informații legate de scor și echivalența testelor iTEP SLATE și ACADEMIC cu celelalte teste cu recunoaștere internațională (Cambridge, Toefl, IELTS, Pearson, etc.), vă recomandăm să descărcați fișierul pentru SLATE sau ACADEMIC.