O nouă întâlnire a partenerilor Mortimer!

La finele lunii februarie, Mortimer București a participat la o nouă întâlnire online cu partenerii Mortimer. Au fost prezenți profesori din Germania, Spania, Turcia și directorul general, Karola Scheer.

Scopul principal a fost, ca întotdeauna, schimbul de experiență. Am împărtășit noi idei și metode pentru a stimula și capta interesul cursanților, chiar și în mediul online.

Timp de mai bine de două ore am vorbit despre provocările de care ne lovim de-a lungul cursurilor. Am avut cu toții ceva nou de învățat. De exemplu, cursurile hibride, deși mult mai solicitante pentru profesor deoarece presupun implicarea celor online și a celor prezenți fizic, beneficiază de jocuri adecvate.

Cursurile hibride, în varianta simultan online și onsite, sunt disponibile la Mortimer București în grupuri mici, de maxim 8 studenți, astfel că toată lumea primește întotdeauna atenția necesară. Mai mult, e o experiență interesantă să avem, alături de cursanții Mortimer din București, participanți din alte zone ale tării și chiar de peste hotare.

Rămânem fideli convingerii că oricine poate învăța engleza cu plăcere, vorbind constant! Enjoy learning!