Un nou partener pentru Elveția și noi profesori Mortimer pentru Castrop-Rauxel

Octombrie 2020

Cel mai bun mod de a învăța este în grupuri mici! Acest lucru a funcționat cu succes pentru grupurile noastre de studenți de mai mulți ani și și-a dovedit valoarea și în formarea de noi profesori Mortimer și parteneri de franciză.

 

Weekendul trecut a avut loc un seminar de instruire la sediul central al Sistemului Mortimer. Partenerul nostru de la Castrop-Rauxel a aranjat ca doi dintre noii ei profesori să ia parte la seminarul de formare. Aceasta înseamnă că va putea să-și extindă gama de cursuri în viitor și să ofere și mai multor studenți de toate vârstele posibilitatea de a învăța limba engleză cu conceptul nostru Mortimer – fidel motto-ului nostru „Enjoy Learning!”

Copiii și adulții din cantonul Argovia din Elveția, de asemenea, așteaptă cu nerăbdare să învețe engleza cu multă distracție, deoarece noul nostru partener elvețian David Lashgari va începe în curând să ofere lecții de engleză în stil Mortimer. David are deja o mare experiență didactică și așteaptă cu nerăbdare noua sa provocare!

Le spunem tuturor Have fun & Great Success!