Mortimer e pasionat de pian!

Aprilie 2019

Probabil deja ați aflat că Mortimer e pasionat de pian!

Da, a început să învețe să cânte la acest instrument din luna septembrie a acestui an!

Împreună cu el, sub îndrumarea profesorului de pian Aysel Pușcașu, studenții Mortimer au început să descifreze tainele notelor muzicale.

Așa că, în luna aprilie, Aysel și prietenii ei au organizat un prim eveniment muzical la care au participat o parte dintre studenții ce frecventează cursurile Mortimer English Club.

A fost o atmosfera relaxantă, așa cum se vede în fotografii.

Felicitări tuturor participanților, vă așteptăm alături de noi și la evenimentele muzicale viitoare!

În câteva cuvinte, Aysel se prezintă: „Am absolvit Secția de Interpretare – Pian a Liceului de Muzică „Regina Maria” din Constanța. Mi-am continuat studiile muzicale în cadrul Universității Naționale de Muzică București – Secția Interpretare – Pian – Clavecin.

Am participat la cursuri de măiestrie de pian și muzică de cameră sub îndrumarea profesorilor Françoise Langellet, Ketil Haugsand, Jan de Winne, Marcel Ponseele. Am participat la cursurile de vară ale Academiei de Sable din Franța sub îndrumarea lui Blandine Rannou. Particip constant în proiecte concertistice, recitaluri solo și camerale organizate în cadrul stagiunilor de concerte ale Universității Naționale de Muzică, Filarmonicii „G. Enescu”, Bisericii Anglicane. De asemenea, am susținut concerte și în afara țării, precum, Franța, Norgevia, Turcia, Germania, Italia.

Îmi place să predau pian copiilor de toate vârstele, să-i îndrum spre o dezvoltare armonioasă prin muzică“

Mulțumim Aysel! Îti dorim succes alături de Mortimer și prietenii lui!