Ready When You Are!

Aprilie 2016

La cinci ani de la apariţia Mortimer English Club Bucureşti, începem un nou şi important parteneriat. Ne bucurăm să vă anunţăm că, în luna martie 2016, am devenit primul centru certificat pentru susţinerea examenelor iTEP din România şi cel de al doilea din Europa de Est, după Slovacia.

iTEP – The International Test of English Proficiency este un instrument inovator de evaluare a cunoştinţelor de limba engleză, bazat pe Internet, dezvoltat de compania americană Boston Educational Services.

Majoritatea studenţilor care nu sunt vorbitori nativi de engleză trebuie să treacă un test recunoscut internaţional pentru a face dovada abilităţilor de limbă engleză la înscrierea la şcoli de renume. iTEP este una dintre cele mai cunoscute metode de evaluare, atât în SUA cât şi în Regatul Unit, alături de TOEFL, IELTS, Cambridge şi Pearson. (vezi aici tabelul de echivalenta)

Primele 3 examene, în ordinea popularităţii, sunt:

  • Academic – testul pe care majoritatea colegiilor şi universităţilor americane îl cer candidaţilor la înscrieri. Varianta „Core” are durata de 60 minute, varianta „Plus” cu „writing” and „speaking” de 90 minute.
  • SLATE (Secondary Level Assessment Test of English) – pentru admiterea în şcoli şi licee; o foarte bună metodă de evaluare pentru cei care au împlinit 14 ani.
  • Business – implementat deja în procedurile de selecţie ale unor companii multinaţionale prestigioase.

Avantaje majore:

  • iTEP cucereşte prin flexibilitate în programarea testului şi prin promptitudine în transmiterea rezultatelor – veţi susţine testul în 3 zile de la trimiterea solicitării şi veţi primi rezultatele în maxim 5 zile.
  • Durata testului este de maximum 90 de minute.
  • Preţul este competitiv, acelaşi oriunde pe mapamond: 99 USD.
  • Poate fi folosit atât pentru evaluarea periodică a cunoştinţelor, cât şi ca instrument de eligibilitate pentru admitere, angajare şi obţinere de burse. Foarte multe institutii cu predare şi comunicare in limba engleza folosesc acum iTEP pentru evaluarea cunoştinţelor de limba engleză a candidaţilor, atât în mediul academic cât şi în cel de afaceri.

Pentru informaţii suplimentare şi programări, detaliile de contact rămân aceleaşi.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm! We are, more than ever, Ready When You Are!