Un start-up pe zi

Iunie 2015

Se încheie 4 ani de când suntem prezenți în Bucureşti, România. Time is running, isn’t it?

A fost greu? A fost ușor? A fost frumos şi avem multe povești de spus. Cea mai frumoasă e despre încrederea pe care, Dumneavoastră, clienții noștri, ne-ați  acordat-o! Vă mulțumim că ne-aţi ales încă de la început și pentru că ne susțineți în continuare!

Ziarul Financiar a ales să scrie în această lună despre noi la rubrica ”Un start-up pe zi”.

Am extras mai jos o parte din articolul publicat în data de 19 iunie.

“The Storyteller” – o serie de întalniri cu povești și povestitori

<< După şapte ani în multinaționale, și-a deschis un club de limba engleză care a ajuns la 100 de cursanți

Raluca Apăvaloae, o absolventă a facultații de litere, a lucrat mai mult de șapte ani în companii multinaționale cu activități în transport si logistică, dar în 2011 a decis să lase mediul privat pentru un business propriu în zona educației – un club care oferă cursuri de limba engleză atât pentru copii, cât și pentru adulți.

”Am absolvit Facultatea de litere, Secția româno-engleză și chiar dacă am lucrat peste șapte ani în multinaționale, am predat ocazional și lecții de engleză în particular. Dar am devenit și mai interesată de domeniul educațional și metodele de predare începând cu anul 2010 când am devenit mamă. Analizând piața pe acest segment, în 2011 am decis să încep colaborarea cu Mortimer English Club, factorul decisiv fiind metoda unică de predare prin joc și amuzament, fără nici o presiune”, explică Raluca Apăvaloae

”Atunci când faci o schimbare majoră în carieră, perioada de început este extrem de solicitantă, în special în ceea ce privește atragerea primilor clienți și convingerea lor de serviciile pe care le oferi. ”

”Activăm pe o piața diversă și competiția e strânsă, ținând cont atât de piața neagra cât și de companiile puternice din domeniu. Am început de la zero cursanți și am ajuns la aproape 100. Ne dorim să depășim numărul de 100 de studenți activi în 2015. ”

Pe termen  scurt, tânara antreprenoare și-a propus să deschidă cel de-al doilea centru Mortimer English Club în București și speră ca în următorii trei-cinci ani clubul de engleză pe care îl conduce să devină mai cunoscut. >>

Articolul a fost scris de Corina Mirea şi îl puteți citi integral pe pagina Ziarului Financiar la rubrica ”Un start-up pe zi”.