Partenera noastră, Susanne Schülein a primit premiul „Franny“

Iunie 2015

Partenera noastră din Lauenburg, Germania, doamna Susanne Schülein a avut deosebita onoare de a primi premiul „Franny“ în cadrul Forumului de Francize de la Berlin, eveniment organizat anual de Asociația Germană pentru Francize.

„Franny“ reprezintă un premiu special pentru partenerii francizori; succesul și angajamentul lor îi scot în evidență, iar aprecierea de care se bucură contribuie la deyvoltarea lor și a întregului sistem.

De mulți ani, doamna Schülein este un partener de succes și un director zonal foarte apreciat; datorită numeroșilor ani de experiență, domnia sa a reușit să obțină certificatul de instructor pentru profesori, iar în prezent, predă cursuri pentru noii parteneri și profesori Mortimer din Germania și din străinătate. De asemenea, doamna Schülein participă la conceperea și crearea de noi materiale de predare.

Cu ocazia acestui eveniment – primirea premiului „Franny“, echipa de management Mortimer transmite felicitări doamnei Schülein. Doamna Karola Scheer – Managing Director – a prezentat acest premiu personal în cadrul ceremoniei oficiale de acordare a premiilor Franny, alături de cele mai bune urări din partea echipei Mortimer.