Directorii Mortimer participă la deschiderea de noi centre în Rusia

Mai 2015

În doar câteva luni, partenerii noștri ruși din echipa lui Mihail Țimbal au reușit să deschidă câteva centre Mortimer.

Acesta reprezintă încă un motiv pentru directorii Karola Scheer și Jürgen Nauditt de a accepta invitația din Rusia și de a participa la petrecerile de lansare din Ramenskoe (lângă Moscova), Krasnodar și Ilski (o localitate în sudul Rusiei). Festivitățile au fost pregătite cu multă atenție pentru detalii; la evenimente au fost prezente echipe din partea presei și TV, precum și reprezentanți ai autorităților locale, astfel că ceremoniile au avut loc așa cum se cuvine.

Doamna Scheer și dl. Nauditt au avut, de asemenea, ocazia de a participa la lecții și au dedicat parte din timpul petrecut la fața locului pentru a răspunde la întrebări și a face schimb de experiență cu partenerii, profesorii și părinții.

Urmează în scurt timp deschiderea unui alt centru în Soci, la Marea Neagră; în viitor, se vor mai deschide și alte centre în zonă. În Rusia, cererea pentru lecții de limba engleză de calitate pentru copii și adulți este uriașă. Numeroși părinți sunt mulțumiți de faptul că, alături de Mortimer, copiii lor au acum posibilitatea de a învăța limba care, în prezent, se vorbește peste tot în lume, limba engleză, într-o manieră distractivă, prin joc, pregătindu-se astfel pentru școală și cariera pe care le vor urma în viitor.

Întreaga echipă Mortimer este încântată de evenimentele extraordinare din Rusia și privește cu încredere spre următorii ani de colaborare plină de succes!