Mortimer English Club îşi continuă campania de dezvoltare în Rusia cu un nou master francizor pentru oraşul Sankt Petersburg!

Septembrie 2014

Sediul central Mortimer English Club din Herscheid, Germania, a descoperit un partener talentat de master franciza pentru oraşul Sankt Petersburg, Dmitriy Ganin, avocat cu experienţă, care se va ocupa de acum înainte de “expansiunea” Mortimer in regiune.

Prin intermediul partenerului său, domnișoara Oleinik, francizor Mortimer în Sankt Petersburg de mai bine de un an, dl. Ganin a reuşit să înţeleagă perfect conceptul Mortimer. La centrul Mortimer condus de Maria Oleinik, Dmitriy Ganin s-a distrat alături de studenţi şi a urmărit cu plăcere progresele uimitoare pe care aceştia le fac învăţând limba engleză cu metoda Mortimer. Treptat, a apărut dorinţa sa de a-şi aduce contribuţia la conceptul Mortimer.

După câteva întâlniri pe Skype alături de reprezentanții HQ Mortimer Germania şi o întâlnire tête-à-tête în luna iunie, contractul de master franciză s-a semnat luna trecută. Imediat a urmat seminarul aferent. Dl. Ganin este acum pregătit pentru a deschide şi alte locaţii ale Mortimer English Club în St. Petersburg şi în împrejurimi.  

Îi dorim succes lui Dmitriy, la fel şi Mariei, care îl va sprijini şi mai departe!