Mortimer English Club ajunge la Beijing prin primul său partener de franciză din China!

Mai 2014

Echipa Mortimer s-a implicat mult în a extinde franciza pe piața din China. Acum primul pas a fost făcut! Primul partener din China, doamna Hongying Ma, este mamă a doi copii și are o mare experiență câștigată urmare a călătoriilor dincolo de granițele Chinei.

În vizita sa la sediul central din Herscheid, Germania, doamna Ma s-a familiarizat cu conceptul Mortimer, un sistem care îi ajută pe copii și adulți să învețe limba engleză într-un mod plăcut, prin joc și amuzament. Ea a descoperit metoda de predare, suportul de curs și materialele publicitare.

Directorii generali Karola Scheer și Jürgen Nauditt, împreună cu Hongying Ma

Doamna Ma s-a bucurat să întâlnească întreaga echipă Mortimer care a fost încântată să-i răspundă la întrebări și, imediat s-a lansat un schimb de experiențe germano – chineze. În engleză, bineînțeles. Ambele părți au învățat multe despre cultura celeilalte țări și astfel doamna Ma a revenit acasă cu multe impresii noi și motivată să își înceapă propria afacere în curând.

O nouă vizită este deja în curs de planificare, deoarece doamna Ma va finaliza în scurt timp un al doilea seminar de instruire la sediul central Mortimer înainte de a oferi primele cursuri de limba engleză la Beijing, după vacanța de vară.

Întreaga echipă Mortimer așteaptă cu nerăbdare următoarea vizită și îi dorește doamnei Ma toate cele bune până atunci!