Învățăm prin joc și avem rezultate!

Martie 2014

La Mortimer English Club București orele de curs se derulează rapid, parcă nici n-am început bine și am și ajuns la “Goodbye song”, spun cei mai mulți dintre copii.

În cadrul întâlnirilor noastre legăm prietenii între noi, dar și cu personajele preferate – cavalerul Mortimer, dragonul Malcolm, liliacul Betty sau vrăjitorul Godfrey și învățăm limba engleză fără presiune, prin joc și amuzament.

Manualele Mortimer, dincolo de aspectul lor atrăgător, au fost astfel create încât pregătesc și fac față cerințelor centrelor de testări de renume internațional.

Studenții noștri care s-au înscris la diverse evaluări sau testări Cambridge (de tipul Starters, Movers, Flyers, KET sau PET) au obținut rezultate dintre cele mai bune.

Îi felicităm cu această ocazie și îi susținem în viitor pentru trecerea cu succes a următoarelor testări! Deopotrivă îi încurajăm și pe ceilalți prieteni ai noștri să se pregătească pentru astfel de examene.

Iată ce spun câțiva dintre cursanții noștri care au obținut performanțe foarte bune atât la testele externe cât și la testele Mortimer după ce au început să învețe engleza la Mortimer English Club București:

Sara C. (8 ani și jumătate, vine la Mortimer English Club București de 2 ani):
Îmi place să învăț engleza la Mortimer English Club cu Raluca pentru că nu arată ca o profesoară de la școală, este calmă, îmi explică până când înțeleg, mă face să mă simt și eu bună la engleză, adică mă încurajează tot timpul.

Horia L. (12 ani, vine la Mortimer English Club de 3 ani):
Prima zi la Mortimer am fost foarte emoționat, aveam 9 ani. Știam engleza la nivel de clasa întâi. Nu îmi imaginam că într-un timp atât de scurt voi putea vorbi în limba engleză. La Mortimer învățăm jucându-ne, iar atmosfera este prietenoasă și familiară. Doamna Raluca este o profesoară foarte bună și apropiată de noi. Ne organizează diverse petreceri haioase, dându-ne ocazia să ne cunoaștem mai bine. Cursul de engleză de la Mortimer m-a ajutat să-mi găsesc talentul.