Mortimer English Club câștigă medalia de aur la decernarea premiilor F&C!

Decembrie 2013

La sediul central Mortimer English Club din Germania, cu puțin înainte de vacanța de Crăciun, am primit vești foarte bune – sistemul Mortimer English Club a fost recompensat cu medalia de aur F&C pentru anul 2013, medalie care se decernează de către Centrul Internațional de Franciză și Cooperare (F&C) și de Asociația GUN pentru evaluarea corporațiilor și rețelelor. Acest premiu vine ca rezultat al analizei reprezentanților F&C și GUN asupra chestionarelor completate de către partenerii francizați.

Analiza are la bază regula că fiecare ”membru plin” al Asociației Francizorilor Germani trebuie să fie supus unei verificări complete la fiecare trei ani. Un aspect important al acestei analize este sondajul de satisfacție completat de către partenerii din rețea.

Rezultatele pozitive primite de Mortimer au atras atenția și au fost recompensate acum cu acest important premiu care certifică relațiile de calitate cu partenerii.

Doar 14 sisteme de franciză s-au calificat pentru medalia de aur – un motiv în plus de a fi onorați. În anul 2010 Mortimer primise deja medalia de argint!

Directorii Mortimer și întreaga echipă se bucură de această distincție și transmite mulțumiri speciale tuturor partenerilor de franciză a căror apreciere a făcut posibilă obținerea acestui premiu. Cu toții se așteaptă la rezultate similare de-a lungul anilor ce vor urma!