Mortimer English Club unește continentele – Master Francizor în Malaezia

Noiembrie 2013

Joey Lee, noul master francizor Mortimer în Malaezia, și-a terminat de curând stagiul de pregătire la sediul central Mortimer English Club din Germania. Alături de el au fost soția sa, Elly, și unul dintre viitorii profesori, Wilson Tham. Cursul de training a inclus un seminar de business precum și un seminar de tehnici de predare. Cei trei au rezistat, în ciuda temperaturilor foarte scăzute, pentru ei, și au dovedit interes continuu de-a lungul cursului.

La centrul de limba engleză Mortimer, cei trei au participat la diferite lecții pentru copii și adulți, astfel încât au putut pune în practică cunoștințele dobândite de-a lungul seminarului. În mod surprinzător, în cadrul unei sesiuni au cunoscut o familie asiatică ce învață engleza cu Mortimer – limba engleză unește oamenii, indiferent de vârstă și dincolo de orice frontiere!

În vizită la Mortimer English Club Ludenscheid la o lecție ”English for Children“.

Pentru compensarea multelor ore de curs petrecute în sala de training, au fost organizate câteva excursii dintre care amintim vizitele la Koln, Münster și regiunea „Sauerland“. Mai mult, au fost numeroase ocazii de a se delecta cu specificul bucătăriei germane.

La finele șederii lor, cei trei au plecat spre casă, obosiți dar foarte nerăbdători să înceapă cursurile la propriul sediu Mortimer din Malaezia și să se extindă cât de curând în întreaga țară.

Joey Lee și soția sa Elly au deja experiență cu copiii întrucât de-a lungul ultimilor ani au condus o grădiniță. Suplimentar, ei au o diplomă în administrarea afacerilor care le asigură know-how-ul necesar pentru noua și provocatoarea activitate.

Întreaga echipă Mortimer le transmite cele mai bune gânduri!