Loialitatea se răsplătește la Mortimer – 12 ani învățând cu Mortimer English Club!

Noiembrie 2013

Faptul că poți învăța engleza cu succes la Mortimer English Club este dovedit de câțiva studenți ai noștri care urmează cursurile Mortimer din școala primară. În 2001 ei au început cu „English for Children” și anul acesta au trecut examenul de avansați A-level.

Eric, Anna, Lea, Sabrina și Paul nu au nici o problemă cu engleza la școală întrucât fiecare dintre ei și-a început pregătirea de timpuriu în cadrul grupelor de engleză de la Mortimer English Club. Găsiți mai jos relatarea experiențelor prin care au trecut ei la Mortimer English Club:

Eric: S-au împlinit 12 ani de când vin la Mortimer. M-au susținut cu succes de la intrarea la școală până la examenul A-level, adică de-a lungul anilor de școală. Mortimer a însemnat un mare ajutor pentru mine, în sensul că m-a ajutat să pot fi activ la orele de limba engleză. Astfel că vreau să îi mulțumesc profesorului meu Mortimer.

Anna: Mă numesc Anna Rode, am 17 ani și merg la Moritmer de când aveam 5 ani. Mi se pare foarte ușor să înveți engleza în grupe mici cum sunt la Mortimer. A fost și este întotdeauna de mare ajutor!

Sabrina: Mereu mi-a plăcut mult, am avut multe de învățat, a fost variat și mereu distractiv. Și profesorul nostru a fost minunat. Dacă nu înțelegeai ceva, ea mereu găsea timp să îți explice din nou.

Paul: De mai bine de 10 ani vin la Mortimer English Club. Mulțumită orelor suplimentare am putut să îmi îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză. Acum îmi este mult mai ușor să parcurg textele și să vorbesc corect gramatical. Pe parcursul lecțiilor ne-am distrat de multe ori și au fost variate cu ceva nou de învățat de fiecare dată.

După cum arată comentariile de mai sus, la Mortimer avem cursuri potrivite pentru orice vârstă și materiale de predare variate și distractive.

Suntem mândri că studenții noștri au urmat cursurile Mortimer pentru o perioadă atât de lungă. Ei au primit vouchere cu invitații la cinema. Eric, Anna, Lea, Sabrina și Paul vor fi în continuare cursanți Mortimer English Club!