Storyteller!

Septembrie 2013

Sâmbătă 28 septembrie 2013, am lansat The Storyteller!

Un debut care ne face să credem că acest proiect ambițios a pășit cu dreptul!

A fost cu siguranță unul dintre cele mai frumoase momente pe care le-am trăit alături de Mortimer de la venirea sa în București, acum 2 ani.

The Story of Rhythm a fost spusă de Berti Barbera integral în limba engleză și ilustrată sonor de instrumente pe cât de necunoscute pentru cei mai mulți pe atât de interesante, stârnind curiozitatea în aceeași măsură ca un moment de magie. Berti Barbera este primul povestitor care a acceptat provocarea Mortimer English Club București și timp de mai bine de o oră cei mici dar și cei mari l-au urmărit cu sufletul la gură. Și dacă vă uitați cu atenție la poze o să vedeți că nu exagerăm deloc.

De fapt, el a fost nu doar povestitorul ci magicianul care a adus cu el lumea minunată a vibrațiilor, a ritmului. A scos pe rând din tolba cu surprize un cube shaker, un pocket shaker, un spring drum, un flexaton, un vibraslap, un bol vibrant și alte câteva jucării pe care o parte dintre noi le-am văzut pentru prima dată. Nu a plouat, rainstick-ul ne-a derutat un pic.

Credem că nici Uncle Godfrey nu știa de cajon, cutia miraculoasă la care BB ne-a învățat astăzi primele cuvinte ale ritmului.

Dragă Berti, îți mulțumim pentru minunata lecție de engleză prin ritm și amuzament și te așteptăm să revii la Mortimer English Club. Am rămas cu toții cu gustul că Good Bye Song a venit prea devreme și cu convingerea că așa o poveste nu se poate termina decât cu Va urma!