Fii alături de Mortimer în sesiunea 2013 – 2014!

August 2013

Noi reușim să contopim în cadrul cursurilor de limba engleză buna-dispoziție cu învățarea cu succes. Suntem specialişti în predarea limbii engleze prin joc şi amuzament pentru vârste de la 2 la 99 de ani.

În luna august am dat startul înscrierilor pentru noua sesiune de cursuri. Rezervă-ți acum locul tău la Mortimer English Club București!

Dacă vii pentru prima dată la noi, îţi propunem să participi la sesiunile de lecţii demonstrative gratuite pentru copii, tineri, adulţi și seniori. Anunţă-ne dacă te-ai întors din concediu şi eşti pregătit să te reîntâlneşti cu Mortimer!

Din septembrie, clasele pentru copii se desfășoară de luni până vineri, în principal după-amiaza, iar cele pentru adolescenți și adulți au loc dimineața și seara. Numărul minim de copii de vârste similare pentru a deschide o grupă nouă este de 3 cursanţi, iar numărul maxim în grupă este de 6.

Ştim cum să-ţi prelungim vacanţa! Află mai multe despre “The Storyteller“, cel mai recent program gratuit dedicat clienţilor noştri.