Pentru că ai mai mult timp pentru tine te așteptăm să te înscrii la cursurile de engleză pentru seniori!

Martie 2013

Dintre surprizele acestei primăveri, cu mare bucurie v-o anunțăm pe cea care se adresează celor dragi și apropiați nouă, bunicilor!

Mortimer English Club București își dorește să ofere seniorilor o variantă plăcută și eficientă de petrecere a timpului liber: cursuri de limba engleză.

Nu numai că își vor îmbunătăți cunoștințele actuale și își vor menține active capacitățile intelectuale, ci vor avea ocazia să socializeze și să comunice pe teme cotidiene cu persoane de vârste similare.

Subiectele de interes general se dezbat în scurte jocuri de rol și exerciții conversaționale. Cursurile se desfășoară în grupuri mici de minimum 3 și maximum 8 cursanți, iar viteza de predare este adaptată în funcție de ritmul de acumulare a cunoștințelor.

Surpriza se adresează pensionarilor, care optează să se înscrie la cursurile noastre în perioada 15 martie 2013 – 30 aprilie 2013. Ei vor beneficia de promoția primăverii care oferă o reducere de 50% din tariful cursului pentru adulți pentru grupa de vârstă menționată!

Vă așteptăm cu drag!