“B Smart” este surpriza noastră la început de an!

Ianuarie 2013

Folosește timpul inteligent și acordă educației locul meritat! Fii printre cei care se bucură de promoția noastră! “B Smart” e o campanie pentru toate vârstele; se adresează deopotrivă copiilor cu vârste între 2 – 16 ani, adulților, părinților și bunicilor!

Ai 10% reducere din tariful lunar al cursului și încă 10% din contravaloarea suportului de curs dacă devii clientul nostru în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2013.

În plus, vei primi un cadou surpriză dacă vei fi între primii 10 înscriși înaintea datei de 15 februarie 2013. Tot acum poți opta pentru modulul de curs cu durata de un an și ai șansa să primești 6 luni de curs gratuit în urma tragerii la sorți!*

Contactaţi-ne pentru a vă programa la o lecţie demonstrativă gratuită unde veţi face cunoştinţă cu Mortimer şi prietenii lui şi veţi avea ocazia să vă familiarizaţi cu metoda noastră inovativă şi de succes de învăţare a limbii engleze prin joc şi amuzament.

*

“B Smart” împreună cu “Just 4 You” fac parte din seria celor mai importante oferte promoționale ale Mortimer English Club București. Gratuitatea este limitată la un singur cursant în condițiile contractului, începând cu a 7-a lună activă de curs. Campania “B Smart” începe la data de 15 ianurie 2013 și durează o lună. Mortimer English Club București își rezervă dreptul de a prelungi această promoție dacă va considera oportun.