Mortimer English Club are Master Francizor în Spania!

Iulie 2012

Doi parteneri de afaceri din Madrid sunt gata să cucerească Spania.

De-a lungul anului cei trei parteneri ai noștri au dovedit că metoda Mortimer funcționează în țara sud europeană.

Numărul mare de înscriși în cele trei centre Mortimer precum și numeroase mesaje primite de la potențiali parteneri din Spania arată că este mare cerere de lecții specializate de engleză.

Cu noii master francizori numărul acestora ar trebui să crească. “Știm că fiecare țară are propria cultură, mentalitate și nevoi”, spune Jürgen Nauditt, directorul general Mortimer English Club. “Aceste nevoi pot fi cunoscute și satisfăcute cel mai bine de către locuitorii acelei țări pentru că ei își înțeleg țara mai bine decât o putem face noi. Astfel că un master francizor pentru Spania este un mare câștig pentru noi și totodată o bună oportunitate pentru a avea potențiali parteneri din toată țara”.

Amândoi sunt foarte nerăbdători să înfrunte viitoarele provocări. Pentru a fi cât mai pregătiți ei sunt acum la sediul central Mortimer din Germania se familiarizează cu situațiile cu care se confruntă zilnic un sediu central. “Vrem să învățăm totul de la zero ca să putem oferi viitorilor noștri francizați cel mai bun sprijin.”

Echipa Mortimer le dorește noilor master francizori mult succes în noua activitate!