Din luna mai și adulții pot să învețe engleza la Mortimer English Club București!

Mai 2012

„English for You” e disponibil pentru prima dată în România, la București, începând cu luna mai 2012. Mortimer a conceput cursul pentru cei care doresc să învețe limba engleză fără nicio constrângere, prin joc și amuzament într-o atmosferă relaxantă. Adulții cu vârste între 19 și 99 ani, începători sau dornici să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză, vor învăța fără nici un stres și cu multă distracție.

Grupurile sunt formate din 4-8 cursanți, lecțiile se țin o dată pe săptămână de către profesori instruiți prin metoda Mortimer English Club. La o „șuetă” cu iz englezesc, studenții se antrenează reciproc în dialoguri, role-play-uri, diverse exerciții amuzante și instructive, repetând cunoștințele dobândite anterior și îmbogățindu-și continuu vocabularul.

Alături de conversație, materialul didactic pe suport audio ajută foarte mult la însușirea accentului specific limbii engleze, a pronunției corecte, asigurând succesul învățării.

Inspirată din viața de zi cu zi, povestea acestui curs aduce în discuție teme de interes general precum: familia, hobby-urile, profesiile, vremea, mijloacele de transport, cazarea la hotel, masa la restaurant, aranjarea unei întâlniri, conversațiile telefonice, completarea unor formulare și multe, multe surprize. Oferim, de asemenea, cursuri speciale adresate persoanelor în vârstă de peste 50 de ani unde instruirea se face într-un ritm adecvat vârstei.

Vă așteptăm să ne testați la lecția demonstrativă gratuită!