Trei vești bune din Spania!

Aprilie 2012

Mortimer English Club are acum trei parteneri de franciză în Spania

La sfârșitul lunii martie doamna Yvette Fergus a venit din oraşul galician “A Coruna” (nord-vestul Peninsulei Iberice) pentru un curs de instruire în liniștita localitate Herscheid din Germania. Aici, la sediul central al Mortimer English Club, doamna Fergus s-a întâlnit cu directorii generali și a participat la programele de instruire pentru modulele “English for Minis” şi “English for Children”.

Yvette Fergus și directorul general Jürgen Nauditt

Doamna Yvette Fergus, care este de origine scoțiană, a lucrat de multă vreme ca profesor de limba engleză: “A sosit momentul pentru mine să îmi caut un partener care să mă sprijine în realizarea visului meu de a-mi deschide un centru de învățare a limbii engleze, centru care să ofere un concept unic al predării de înaltă calitate! Din acest motiv cred că Mortimer English Club mi se potriveşte perfect – lăsându-mi suficient spațiu și pentru propriile mele idei”.

Deschiderea noului sediu din Spania va avea loc în luna septembrie 2012. Echipa Mortimer îi urează doamnei Fergus succes și așteaptă cu nerăbdare o colaborare fructuoasă și de lungă durată.