În 2012 Mortimer pleacă în vacanță

Martie 2012

“Concediu cu valoare adăugată” va fi motto-ul și în acest an în care, mulțumită colaborării cu Thomas Cook și Neckermann Travel Hotels, Mortimer English Club va putea oferi lecții demonstrative gratuite în câteva resorturi unde acești operatori de turism sunt prezenți.

Lansarea cursurilor de vacanță s-a făcut în 2010 în Mallorca. După un sezon de succes, oferta s-a extins anul trecut la mai multe hoteluri din Grecia și Bulgaria. Iar anul acesta două noi hoteluri din Turcia vor beneficia de această ofertă, astfel încât cursurile de vacanță Mortimer English Club vor fi prezente în patru țări și 10 hoteluri.

Copiii cu vârste între 3 și 12 ani pot “plonja” în limba engleză după metoda Mortimer: cu mult amuzament – garantat! Sub îndrumarea personalului hotelier special pregătit de către Mortimer, copiii vor putea participa la un program diversificat. Formarea personalului va începe în martie și aprilie astfel încât cursurile de engleză să fie disponibile la deschiderea sezonului 2012.

Încă o dată Mortimer English Club așteaptă cu nerăbdare vacanța și deja urează viitorilor participanți la cursuri un concediu 2012 minunat!