Doi noi prieteni vin alături de noi și oferă avantaje clienților noștri!

Martie 2012

Grupul prietenilor noștri se mărește de la lună la lună! Învățăm engleza prin joc și amuzament alături de Mortimer și prietenii lui, ne distrăm, evoluăm!

Compania TUCOR SRL, deținătorul brandului Babycomfort, a fost înființată în 1991, fiind una dintre cele mai vechi intreprinderi românești cu capital integral privat.
Selecția de produse propusă de Babycomfort-Romania are la bază pasiunea pentru Puericultură la cel mai înalt nivel – ca știința care se ocupă cu metodele și mijloacele de creștere și de dezvoltare armonioasă a copiilor în primii ani de viață.

Hands On Education a creat primul Centru Educațional pentru Învățare Activă (Play & Learn) – spațiu virtual pentru copii cu vârsta până în 12 ani, părinți și educatori:

  • Sfaturi și instrumente pentru descoperirea și dezvoltarea competențelor și aptitudinilor specifice fiecărui copil, pentru o evoluție armonioasă, către un adult independent, încrezător în forțele proprii, dezinvolt, curajos și echilibrat.
  • Selecție de produse cu ajutorul cărora copiii au posibilitatea să experimenteze activități specifice inteligențelor multiple care definesc competențele și aptitudinile lor (Gardner, 1983, “Teoria inteligențelor multiple”).

 

Diverse articole din domeniul educației sunt disponibile pe
blogul Hands on Education (http://www.handsoneducation.ro/blog/)
sau în Jurnalul de Puericultură (http://blog.babycomfort.ro/).

Veți afla în pagina “Prietenii noștri” avantajele pe care cele 2 companii au decis să le ofere clienților Mortimer English Club București!

Le mulțumim prietenilor noștri și le dorim mult succes!