Partenerul din Franța devine Master Francizor pentru întreaga țară

Septembrie 2011

Partenerii Mortimer English Club din Ucraina au deschis acest drum ceva vreme în urmă: au început parteneriatul exclusiv pentru Kiev și după ce au implementat cu succes metoda Mortimer în zona respectivă au decis: ”Vrem să cucerim toată Ucraina de acum”.

Urmând exemplul colegilor din Ucraina, franțuzoaica Florence Ledworuski a semnat în 2010 contractul ca master francizor pentru regiunea Ile de France, o zonă din jurul Parisului. Succesul nu s-a lăsat așteptat prea mult, astfel că Ledworuski a început să primească multe întrebări din toată Franța de la oameni interesați de franciză.

Răspunsul său a fost obținerea licenței Mortimer English Club pentru toată Franța. Acum poate semna contracte cu franzați din toată țara – o provocare pe care doamna Ledworuski o așteaptă cu mare entuziasm.

Desigur că toată echipa Mortimer este mândră de decizia ei și îi urează mult succes în demersurile viitoare.

Poveștile de succes din Franța și Ucraina dovedesc că mulțumită flexibilității conceptului Mortimer English Club, partenerii săi pot oricând să își extindă licența pentru toată țara – o ocazie tentantă și profitabilă de a își realiza propriul vis de independență.