Mortimer English Club în Filipine!

August 2011

Cuplul Dr. Karl Erich şi Odelia Reichardt sunt noii Master Francizori Mortimer în Filipine. Dr. Erich, licenţiat în inginerie şi administrator de afaceri, şi soţia sa filipineză au aflat despre Mortimer English Club pe Internet. La acea vreme familia trăia in Germania, dar se gândea să se reîntoarcă în Filipine, aşa că au decis să deschidă Mortimer în Filipine întrucât “un asemenea concept nu există acolo” conform Dr. Erich, iar cererea pentru engleză predată profesionist este mare.

De la stânga la dreapta: Dr. Erich şi Odelia Reichardt şi directorii generali Mortimer, Karola Scheer şi Jürgen Nauditt.

Urmare a discuţiilor în detaliu avute la sediul din Herscheid, cuplul şi echipa de conducere Mortimer au ajuns la concluzia că Mortimer English Club trebuie deschis şi în Filipine!

Data pentru training a fost stabilită în aceeaşi lună întrucât ei intenţionau să se mute în Filipine la sfârşit de august şi să deschidă prima lor şcoală cât de repede posibil. Echipa Mortimer le urează mult succes în provocatoarea misiune!