Mortimer English Club pe drumul spre succes în Europa de Est

Aprilie 2011

În curând deschiderea oficială a Mortimer English Club România!

Pe lângă Polonia, Cehia, Rusia, Ucraina, Ungaria și Slovacia, Mortimer cucerește încă o țară din estul Europei! Raluca Apăvăloae din România intenționează să deschidă prima școala de engleză Mortimer în București înainte de finele anului 2011. Românca de 30 de ani a contactat prima data sediul central Mortimer în ianuarie 2011 și în martie a și călătorit în Germania să se întâlnească cu conducerea firmei.

De la dreapta la stânga: Raluca Apăvăloae cu soțul ei Mircea Apăvăloae și directorul general Mortimer Karola Scheer.

În majoritatea cazurilor acest proces durează cel puțin câteva luni” spune Lucila Wiepen – Franchise Manager pentru solicitări internaționale. “Motivarea și devotamentul ei față de acest proiect sunt fascinante”.

Raluca Apăvăloae este susținută de soțul ei, care a însoțit-o și în Germania; cuplul urmează să aibă cel de-al doilea copil în luna mai. Iar după o scurtă perioada de acomodare vor debuta în afacere deschizând prima școala de engleză Mortimer în București, cel mai probabil la începutul lui septembrie.

Conducerea și tot restul echipei Mortimer se așteaptă la o colaborare plăcută și fructuoasă și urează noului partener mult succes în noile și captivantele provocări.