Parteneri puternici în co-operare

Octombrie 2010

În concediul dumneavoastră: Lecție demonstrativă gratuită de la Mortimer – Vacanțe cu servicii adăugate!

Mortimer English Club oferă acum cursuri demonstrative gratuite pe durata concediului dumneavoastră la numeroase hoteluri prin Thomas Cook și Neckermann Travels. Lansate în vara 2010 în Mallorca, cluburile de familie ale companiilor Thomas Cook și Neckermann Travel, oferă pe lângă programele de asistență și animație pentru copii, și cursuri de engleză pe perioada vacanțelor școlare.

Cursurile noastre gratuite pentru copii cu vârste între 3 și 12 ani au la baza metoda învățarii limbii prin imersiune. Ceea ce înseamnă că limba engleză se însusește fără efort și prin toate simțurile – prin joc, mișcare și mai presus de toate distracție, așa cum noi toți am dobândit odată limba maternă. Instructorii calificați și atmosfera relaxantă de vacanță asigură succesul acestei experiențe de învățare.

Copiii se vor bucura de un program variat pe plajă, la piscină sau la centrele de animație unde vor învăța un vocabular interesant: animale sălbatice, mâncăruri și băuturi de la hotel, sporturi, părțile corpului etc. Cunoștințele dobândite astfel pot fi dezvoltate apoi acasă într-unul dintre cele 300 de centre Mortimer din Germania sau din alte țări.

În sezonul de iarna 2010/2011 vor fi oferite și o varietate de cursuri pentru adulți. Astfel, adulți de orice vârsta își pot împrospăta sau îmbunătăți cunoștințele de limba engleză cu plăcere și amuzament la unul dintre hotelurile Neckermann Travel´s Club Vital (de exemplu la SUNRISE Holidays Resort în Egipt). În acest mod participanții pot fi în bună formă și din punct de vedere lingvistic în timpul vacanțelor.