Prietenii noștri

iTEP

Testul internațional iTEP – The International Test of English Proficiency – este un instrument inovator de evaluare a cunoştinţelor de limba engleză dezvoltat de compania americană Boston Educational Services.

iTEP stabilește un nou standard prin flexibilitate în programarea testului și prin promptitudine în transmiterea rezultatelor. 

Este acceptat, alături de alte teste internaționale de renume, de către birourile de admitere a sute de licee și universități din Statele Unite ale Americii și din întreaga lume. 

Foarte multe instituţii cu predare şi comunicare în limba engleză folosesc acum iTEP pentru evaluarea cunoștințelor de limbă engleză a candidaţilor, atât în mediul academic cât și în cel de afaceri.

 iTEP (International Test of English Proficiency) este, alături de alte teste precum: TOEFL (Test of English as a Foreign Language), IELTS (International English Language Testing System), PTE (Pearsons Test of English) și Cambridge English Tests, un prestigios instrument recunoscut internațional, de verificare a nivelului de cunoștinte în limba engleză.

What is iTEP?

The International Test of English Proficiency (iTEP) evaluates the language aptitude of individuals interested in study or employment where English as a second language is required.

As a five-skill English proficiency test, iTEP measures the candidate’s abilities in grammar, reading, listening, writing, and speaking within 90 minutes, with score reports available within 24 hours.

How can candidates prepare for the test?

iTEP offers a variety of preparation materials including comprehensive study manuals and English practice tests according to the candidate’s level.

Usborne Publishing

Usborne Publishing este liderul editurilor independente din Regatul Unit al Marii Britanii. Publicăm cărţi pentru copii de orice vârstă, de la bebeluşi până la adolescenţi.
La Usborne credem că cele mai bune cărţi pentru copii sunt antrenante, colorate, ilustrate cu umor şi atenţie la detaliile vieţii de zi cu zi.

Încă de la înfiinţarea sa din anul 1973, Usborne a devenit editura pe care atât copiii cât şi părinţii o preferă pentru cărţile amuzante ce fascinează şi trezesc interesul cititului în întreaga familie.
Clienţii Mortimer English Club Bucureşti beneficiază de reduceri atunci când comandă cărţile editurii Usborne.

Foarte multe instituţii cu predare şi comunicare în limba engleză folosesc acum iTEP pentru evaluarea cunoștințelor de limbă engleză a candidaţilor, atât în mediul academic cât și în cel de afaceri.

Usborne is one of the world’s leading independent children’s book publishers and proud to be a family business.