Filozofia noastră

Filozofia noastră

Rapiditatea şi uşurinţa cu care copiii îşi însuşesc, înmagazinează şi exersează cuvinte în primii ani de viaţă îţi taie pur şi simplu respiraţia. Micile genii îşi pot însuşi orice limbă sau dialect fără accentul limbii materne. Studiile de specialitate dovedesc că primii şase ani reprezintă perioada optimă pentru copii ca să înveţe cât mai facil şi corect o limbă străină. Astfel că marii lingvişti recomandă debutul studiului unei a doua limbi – în afară de limba maternă – cât mai devreme cu putinţă.

Cu cât mai fragedă e vârsta copilului, cu atât va stăpâni mai bine a doua limbă străină

Prin învăţarea la o vârstă fragedă a unei limbi străine, subconştientul copilului dezvoltă simţul pentru gramatica şi sintaxa diferitelor limbi. Astfel, copilul dobândeşte abilitatea de a învăţa cu uşurinţă orice limbă straină. El obține un avantaj remarcabil în fața copiilor care cresc doar într-un mediu monolingv.

Cu metoda Mortimer, tinerii cursanţi învaţă cu plăcere și îşi îmbunătăţesc imaginea de sine. Se pun bazele pentru o învăţare complexă a limbii în şcoala gimnazială. Mortimer se foloseşte de metoda limbii materne: cu toate simţurile și degajat – prin jocuri, cântece, activităţi, desen şi mai presus de toate prin distracţie. Prioritatea se pune pe înţelegere şi vorbire liberă, nu doar pe gramatică şi vocabular învăţat mecanic.

Adulţii învaţă mai bine cu jocuri şi amuzament

Cu conceptul nostru “English for You” pentru mai multe niveluri, demonstrăm că o limbă străină se poate învăţa cu plăcere şi la maturitate. Cursanţii îşi însuşesc limba engleză cu uşurinţă, degajat şi fără vreo constrângere. Chiar de la început, accentul se pune pe vorbirea liberă. Oferim şi cursuri pentru oameni în vârsta, în care predarea se face în ritm mai lent. Iar experienţa noastră cu cursanţii mai în vârstă a fost un succes.