Engleza pentru elevi - “Fit for English”

Lecții private și educație suplimentară pentru vârste de la 8 la 16 ani

Principiul inovator pe care se axează cursul “Fit for English” îl reprezintă lecțiile private și educația suplimentară pentru orice elev, de la ciclul primar la cel gimnazial. De asemenea, în cadrul cursului, copilul va parcurge lecții speciale, care îi vor facilita trecerea de la ciclul primar la cel gimnazial. Preocuparea noastră primordială este ca fiul/fiica dumneavoastră să învețe cu plăcere!

Și reușim acest lucru mulțumită metodei personalizate de predare pe care o folosim. Regulile gramaticale sunt explicate foarte clar și exemplificate prin multe exerciții și jocuri. Conversația în engleză este un alt element foarte important în cursurile noastre. Profesorii noștri specializați predau unor grupuri mici sau chiar individual.

Începând cu clasa a 5-a, programa școlară include deja numeroase subiecte de gramatică. Noi le includem în lecțiile noastre, le explicăm și exemplificăm. Când un elev nu înțelege și nu stăpânește regulile gramaticale de bază, el nu poate parcurge lecțiile mai complexe ce vor urma, fără a întâmpina probleme majore. Lacunele vor deveni tot mai mari în anii următori și, ca urmare, notele obținute vor avea de suferit. Într-un asemenea moment, este important să se exerseze la clasă nu numai temele curente, ci și să se insiste pe clarificarea lacunelor din gramatica de bază.

Vă asigurăm că învățarea gramaticii poate fi plăcută: cursanții vor experimenta acest lucru cu materialele noastre minunate. Accentul se pune pe delectare, fără memorare mecanică și plictisitoare, iar gramatica se învață prin jocuri, puzzle-uri și teme captivante.