Engleza pentru afaceri - “Fit for Business English”

“Angajații noștri știu engleza, dar nu o pot vorbi”

Aceasta ar putea fi replica multor directori de companii naționale și internaționale. De fapt, nivelul englezei conversaționale vorbite de către managementul de pe nivelurile inferioare și medii nu este tocmai mulțumitor.

Cercurile de afaceri mondiale din zilele noastre cer tocmai contrariul. Acum, mai mult ca niciodată, oportunitățile tot mai numeroase datorate globalizării necesită bune abilități de limba engleză. Fie că trebuie să răspunzi solicitărilor clienților sau să negociezi contracte noi cu distributori străini, engleza vorbită este cheia succesului tău atât profesional cât și personal.

Ceea ce le lipsește companiilor este cursul “Fit for Business English” de la Mortimer English Club!

În cadrul cursului “Fit for Business English”, accentul cade pe comunicare. În completarea vocabularului de business pe care îl predăm cursanților noștri, lucrăm la îmbunătățirea vocabularului general al limbii engleze, precum și la aprofundarea gramaticii. Să vorbești fluent limba engleză este, în zilele noastre, premisa pentru afaceri de succes și perspective de carieră și în dezvoltarea personală.