Engleza pentru adulți - “English for You”

Cursuri pentru adulți cu vârste de la 19 la 99 de ani

Cursul are la bază un concept de predare pentru adulții care, indiferent de vârstă, vor să învețe sau să își îmbunătățească cunoștințele de limba engleză fără a fi presați, ci învățând cu plăcere. Mortimer asigură cursuri pentru începători și avansați, atât în mediul privat cât și în cel de afaceri. Pentru vârstnici, avem cursuri în care limba se învață într-un ritm mai lent.

Accentul se pune în principal pe vorbirea liberă și înțelegerea limbii. Desigur că gramatica necesară se întrepătrunde între acestea. Totuși, ea nu este principala preocupare în cursurile noastre. Rolurile scurte, exercițiile conversaționale și jocurile special concepute conferă lecțiilor varietate și intensitate.

Cursanții primesc materialele de studiu ce constau în cărți de exerciții, jocuri și CD-uri înregistrate de către vorbitori nativi de engleză. După numai un an de studiu cu noi, veți avea un vocabular activ de aproximativ 600 de cuvinte.

Cum se desfășoară cursurile la “Mortimer English Club”?

Lecțiile se țin în grupuri mici de 4 până la 10 cursanți și sunt predate de către profesorii noștri special pregătiți. Ne întâlnim o dată pe săptămână într-o atmosferă relaxantă la o “șuetă” cu iz englezesc. Bine structurate și variate, lecțiile constau în roluri în piese scurte de teatru, activități de comunicare și multă distracție!

Având teme de discuție atât de interesante ca hobby-uri, concedii, familie, ieșiri la restaurant, veți fi nerăbdători să luați parte la lecția noastră următoare.