Teste de limba engleză – când, cum și de ce?

Martie 2018

În acest weekend am organizat o sesiune de teste iTEP la sediul Mortimer English Club București.

Printre studenții care au ales examenul iTEP – International Test of English Proficiency  au fost prezenți o tânără din altă țară care locuiește pentru moment în București și un viitor licean care este în prezent elev si participant de mai mulți ani la cursurile Mortimer.

Dacă în primul caz este vorba despre intenția de a se înscrie și a urma cursurile unei școli (liceu sau universitate) de peste ocean, în cel de-al doilea motivația e de altă natură, legată in primul rând de dorința de a își cunoaște mai bine nivelul, printr-o examinare independentă de metoda de predare și recunoscută internațional.

În plus, în special pentru cei mai tineri, cele 90 de minute în care trebuie să te obișnuiești și să intri în atmosfera unei examinări, te familiarizează cu evaluările ce vor veni în viitor.

Extras dintr-un rezultat oficial

Examenul se desfașoară la sediul nostru, online și poate fi programat imediat ce ați hotărât că sunteți pregătit, în numai 3 zile de la data la care ne-ați anunțat intenția.

Rezultatele oficiale sunt trimise de iTEP International pe adresa de e-mail comunicată, în maxim 5 zile de la data examinării. Noi am primit rezultatele la testele din weekend, luni dimineața, în mai puțin de 24 de ore.

De pe site-ul oficial iTEP www.itepexam.com se pot descărca fișierele care specifică echivalența testelor SLATE, ACADEMIC și BUSINESS cu alte examinări de limbă engleză recunoscute internațional.

Vă invităm să vă informați și să analizați întodeauna criterii de calitate, de timp și chiar de preț și să alegeți să vă  înscrieți pentru un test de limbă engleză la momentul potrivit planurilor și dorințelor dumneavoastră!