Art City – un proiect în care am desenat, am prezentat și am învățat strategii și logică

Iunie 2016

Am fost introduși în lumea arhitecturii și designului de catre Radu Moisescu, care ne-a prezentat două dintre machetele pe care el le-a realizat și ne-a mărturisit la rândul lui că, dincolo de idei, este necesar să exersezi  destul de mult ca să pui în practică ce ți-ai imaginat .

Ulterior, mulţumită instrumentarului adecvat pus la dispoziţie și a creativităţii copiilor, am putut desfășura concursul pe echipe cu tema “Building a city”. 

Aici copiii au fost de neoprit și neîntrecut: de la un fun park dispus pe nenumărate nivele la tree and cat housesblocks of flatscinemas, malls, parks, shell-shaped museum până la sky floating houses! Cu siguranță, ar mai fi fost multe de adăugat…

Ultima parte a întâlnirii noastre a constat în prezentarea unui joc de strategie – TAFL – cu un design conceput de către Radu și echipa LegendBoardgames. Pentru toți a fost o delectare. Am înțeles repede regulile de bază, apoi ne-am poziționat și atacat așa cum făceau, pe vremuri, vikingii.

De câștigat am câştigat cu toții pentru că am petrecut momente plăcute împreună și aşa cum se întâmplă de obicei la “Storyteller”, am avut ocazia să exersăm din nou limba engleză și am învățat lucruri noi despre lumea în care trăim. Mulţumim Radu, te așteptăm să revii curând alături de Mortimer și prietenii lui!