Ziua Talentelor la SJKC Yak Chee – Malaezia

Noiembrie 2015

Am primit câteva informaţii şi nişte fotografii minunate de la partenerul nostru din Malaezia, domnul Joey Lee, privind participarea plină de success a centrului nostru la următorul eveniment:

„Salutări tuturor copiilor de la clubul Mortimer care au combinat muzica şi limbajul semnelor în cadrul Zilei Talentelor de la SJKC Yak Chee – Malaezia.

După cum probabil ştiţi deja, limbajul semnelor este o formă de comunicare în care gesturile înlocuiesc cuvintele. În spectacolul nostru, am combinat muzica cu gesturile deoarece, atunci când acestea sunt folosite împreună, ele consolidează abilitatea noastră de a comunica mai eficient.

Gesturile mâinilor şi expresiile faciale fac parte din limbajul trupului, care este esenţial în construirea credibilităţii, în exprimarea emoţiilor şi care ne ajută să comunicăm cu publicul. Atunci când acestea sunt folosite eficient, publicul se va concentra mai uşor asupra mesajului transmis.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Mortimer English Club Malaezia şi despre activitatea noastră, vizitaţi www.mortimer-english.my.“