Bun venit la Mortimer English Club în Ramenskoie, lângă Moscova, Ilski şi Krasnodar!

Martie 2015

La scurt timp după inaugurarea fastuoasă a şcolii pilot a partenerului nostru din Casablanca, Maroc, suntem mândri de deschiderea primului Mortimer Learning Center coordonat de echipa noastră de parteneri alcătuită din Mihail Karakhoz şi Maxim Kravţov.

La scurtă vreme de la seminarul partenerilor şi primul program de pregătire a profesorilor de la sediul Mortimer, în Ramenskoie, lângă Moscova, precum şi în Ilski şi Krasnodar, s-au deschis primele locaţii Mortimer. Se lucrează deja la deschiderea unor locaţii noi.

Încăperile decorate cu bun gust şi dotate cu mobilier adaptat nevoilor copiilor îii aşteaptă pe studenţii mici şi mari să înveţe limba engleză prin jocuri şi distracţie, folosind conceptul Mortimer.

Instructorul şi partenerul nostru, Maria Oleinic, din Sankt Petersburg, îi pregăteşte deja pe noii profesori din Rusia, iar aceştia abia aşteaptă începerea cursurilor.
Dorim succes în continuare şi toate cele bune tuturor şcolilor noastre de acum şi celor de urmează a fi deschise în viitor în Rusia!